Přátele měj nablízku - Daly, Paula (BB art, 2018)
Co uděláte, když vám nejlepší kamarádka ukradne manžela? Zdánlivě banální příběh. Jenže všechno je trochu jinak – především proto, že každý z milostného trojúhelníku si s sebou z minulosti nese nějaké tajemství. A leckdo z nich vůbec není tím, za koho se vydává