Ve službách mocných - Niedl, František (MOBA, 2017)
Třetí kniha série Rytíři z Vřesova. Někdejší johanitský rytíř Wolfram Katzinger z Olšové se s řádem johanitů rozchází a zvažuje možnost vstoupit do služeb krále Jana Lucemburského..