Než jsme byly tvoje - Wintage, Lisa (Světový bestseller, 2018)
Píše se rok 1939. Dvanáctiletá Rill Fossová a její mladší sourozenci si žijí bezstarostný život na Mississippi. Jenže vše se změní, když jejich otec musí odvést matku do nemocnice – a na dveře pak zabuší podivní cizinci, kteří sourozence odvlečou do krutého sirotčince. Rill bude muset najít způsob, jak ochránit sebe i své blízké, ale před krutou pravdou nebude moct zavírat oči dlouho. V současnosti se mladá úspěšná návladní vrací vypomoct rodičům s opravami domu a náhodou odhalí stopy dávného rodinného tajemství, které může vést jak k zatracení, tak k vykoupení…