Encyklopedie osobních vozů : Osobní vozy 1945-1975 - Rive Box, Rob de la (Rebo Productions cz, 1999)
Encyklopedie mapuje poznatky z oblasti a poskytuje kvalitní informace, zábavu i poučení. Informativní text je vždy doplněn krásnymi barevnými fotografiemi