Radnice v historické fotografii I - Kratochvílová, Alena (Město Radnice, 2013)
Tato publikace navazuje na knihu Josefa Hyláka Radnice v letech 1912-1913. Kniha obsahuje nepublikované nebo málo známé snímky Radnic a doplňuje přehled některých radnických živností a živnostníků.