Radnice v historické fotografii II - Kratochvílová, Alena (Město Radnice, 2013)
Publikace navazuje na knihu Radnice v historické fotografii I.. Kniha obsahuje nepublikované a málo známé snímky Radnic a doplňuje přehled některých radnických živností a živnostníků. Zachycuje období do května 1945. Do knihy je vložen Adresář z roku 1934.