O zvířátkách a jiné příběhy - Martínek, Zdeněk
Na 55 různých přibězích se děti seznamují s různými vlastnostmi, např. domýšlivost, vděčnost, lstivost nebo tvrdohlavost. Všechna vyprávění jsou psána velkými tiskacími písmeny. Kniha je proto vhodná k nácviku čtení podle genetické metody