Pohádky o princeznách - Guerra, Carmen; Zamorová, Jana (SUN, 2005)
V knize převyprávěných pohádek H. Ch. Andersena, Ch. Perraulta či bratří Grimmů se čtenáři mohou setkat s Popelkou, Sněhurkou, Šípkovou Růženkou a dalšími krásnými princeznami. Jednoduchý text doprovází barevné celostránkové ilustrace.