Uzamčená minulost - Careyová, Ella (Euromedia Group, a.s. - Ikar, 2018)
Mladá fotografka Cat Jordanová má před svatbou a její newyorský život plyne poklidně a předvídatelně. Pak se však dozví, že v Paříži zdědila byt, a po svém příjezdu s úžasem zjistí, že toto překrásné apartmá nikdo nenavštívil celých 90 let a je zachováno tak, jak ho kdysi jeho neznámá majitelka zanechala. Kdo ale platil celá desetiletí nájem? Jak to, že byt nezdědil pravnuk majitelů, shodou okolností velmi pohledný mladý muž? Otázky se kupí a jdou tak daleko do minulosti, že se zdá nemožné najít odpovědi. Pokud ovšem nejsou uzamčeny v pařížském bytě, v dokonalé časové schránce