Domino - Gruber, Václav (MOBA, 2019)
Bohatý podnikatel s krásnou mladou manželkou a jeho mladý zaměstnanec. Romantický příběh na půdorysu klasického trojúhelníku. Brzy se ale objevuje další krásná žena. Tajemná, vzrušující a exotická, jak je to jen možné. Ale i nebezpečná. K tomu všemu plán na stavbu letního sídla pro Evropský parlament v bývalém vojenském prostoru v Čechách. Napětí stoupá ve vztazích mezi muži a ženami i v boji o lukrativní obchod