Přede mnou se neschováš - Higgins Clark, Mary (Klokan, 2018)
Městem New Jersey otřásá ohavný zločin. Po párty je v bazénu nalezeno mrtvé tělo osmnáctileté Kerry. Za čin okamžitě zatknou její- ho přítele, který se brání, že je nevinný. To by znamenalo, že vrah stále zůstává na svobodě.Kerryina sestra Aline touží znát pravdu, ta pro ni ovšem může být smrtelná.