Noční směna - Connelly, Michael (Domino, 2019)
Michael Connelly proslul jako duchovní otec legendárního a svébytného detektiva Harryho Bosche. Poté stvořil advokáta Mickeyho Hallera. A nyní přivádí na scénu žánru policistku Renée Ballardovou. Renée je v mnohém Harrymu podobná: když cítí, že je právo na její straně, jde tvrdohlavě proti pravidlům, i kdyby tím měla sama sobě uškodit. Její kariéře vůbec neprospělo, že napsala stížnost na svého nadřízeného za trest byla přeřazena na noční směnu, kdy případy pouze přebírá, ale nikdy je nedořeší, protože ráno si je od ní převezmou kolegové.Jednoho dne ale narazí na dva případy, se kterými se rozloučit nechce