Smrt v recepci - Mičanová, Daniela (Původní česká detektivka, 2019)
Na žírném jihu Moravy se daří vinné révě, ale najdou se zde překvapivě také strojírenské podniky, jejichž tradice leckdy sahá až do století páry. Patří k nim i závod na výrobu automobilových součástí v malebném městečku Hradice u Brna. Pak stačí málo a dojde k neštěstí, nebo k několikanásobné brutální vraždě