Smrtící tajnosti - Bryndza, Robert (Grada Publishing, 2019)
Elitní policejní vyšetřovatelka Erika Fosterová právě uzavřela jednu ze svých nejnáročnějších kriminálních kauz, ovšem čeká na ni už nový případ brutální vraždy burleskní tanečnice