Čtenářský klub slečny Lucie - Davies, Emma (Fortuna Libri, 2019)
Čtyřiadvacetiletá Lucie potřebuje začít znovu. Je nezadaná a právě skončila vysokou školu. Protože ráda čte, nechce se jí jít učit děti, ale najde si práci v knihovně. Chtěla by také psát příběhy, zatím ale pozoruje ostatní a snaží se pochopit jejich povahu a čerpá inspiraci. Tak vznikl její čtenářský klub. Nemá zatím mnoho členů, pro každého z nich je však setkání nad romány doslova svátkem