Ani muk - Jackson, David (Kalibr, 2019)
Malcolm a Harriet Bensonovi vypadají jako zcela obyčejní, usedlí padesátníci. Až na to, že doma vězní desetiletou Daisy. A nyní se Bensonovi rozhodli do svého domova přivést novou dceru. Když pak malá Poppy zmizí, je to nejen začátek strašné noční můry pro její rodiče, ale i jednoho z emocionálně nejvíce vyčerpávajících případů detektiva Nathana Codyho a jeho kolegyně Megan Webleyové