Hraničářův učeň - Flanagan, John (Egmont, 2018)
Maddie úspěšně ukončila třetí rok svého hraničářského výcviku a je povolána zpět na hrad Araluen. Jednotvárný život na hradě ji však ubíjí, cítí se v něm jako ve vězení a touží z něj uniknout. V okolí se začínají šířit zvěsti, že království hrozí nové nebezpečí. Tajemný klan Rudé lišky útočí na královskou rodinu a zpochybňuje nástupnictví princezny Kasandry a její dcery Maddie na araluenský trůn. Podaří se Rudým liškám uchvátit trůn pro sebe?