Případ pro tebe a klub tygrů. Světla v močálu čarodejnic - Brezina, Thomas (Fragment, 2018)
Pozvání na vyhlídkový let nad mořem se neodmítá. Klub Tygrů si ho také náležitě užil, ale vše se změní na zpáteční cestě ve chvíli, kdy malé letadlo s Biggi, Lukem a Patrikem na palubě musí nouzově přistát v oblasti tajemných čarodějnických bažin a močálů. Když pak kamarádi zahlédnou záhadné bytosti v kápích a Patrik beze stopy zmizí, je všem jasné, že Klub Tygrů zažije další napínavé dobrodružství!