Krvavý pomeranč - Tyce, Harriet (Ikar, 2019)
Alison má na první pohled vše, co si žena může přát: oddaného manžela, krásnou sedmiletou dcerku, moderní dům i slibně se rozvíjející právnickou kariéru. Jako obhájkyně dokonce dostane na stůl svoji první vraždu. Kauza se zdá až směšně jednoduchá – manželka v afektu ubodala svého muže. Na první pohled jasný případ, ale Alison tuší, že za zkratovým jednáním tiché Madeleine stojí silný impulz. Rozhodne se obžalovanou ženu zachránit a vymoci pro ni co nejmírnější trest. A třeba se jí podaří zachránit tím i sebe, protože čelí vlastním démonům – nedokáže odolat alkoholu a svému kolegovi, na kterém je sexuálně závislá. A někdo o nich ví a vyhrožuje, že ji připraví o všechno, co je jí drahé. Což se mu začíná dařit