Deník mimoňky. Příběhy neskutečný narozkový frašky - Russell, Rachel Renée (Mladá fronta, 2019)
Nikki Maxwellová a její nejlepší kámošky Chloe a Zoey plánují narozeninovou oslavu, o které se bude ještě dlouho mluvit! Mají jenom jeden drobný problém: Nikkiini rodiče jí nákladný mejdan odmítají zaplatit. Rozhozená Nikki se už už chystá akci odpískat, pak se ale všechno pořádně zamotá. Do cesty se jí totiž připlete jistá prťavá šéfkuchařka, poštovní omyl a nečekaná obchodní nabídka. Kdoví jak to celé nakonec dopadne, jisté je jenom jedno - na tyhle narozky Nikki na stopro nezapomene