Anička malířka - Petiška, Eduard (Euromedia Group, 2017)
Malá Anička ze všeho nejraději maluje. Jednou namalovala velkou žlutou kočku a ta zničehonic obživla. Zamrkala na udivenou holčičku a zeptala se, kde bude bydlet. Anička domalovala domeček s oknem – aby se kočka mohla dívat ven, s komínem - aby si mohla zatopit, a se zahrádkou – aby se její čtyřnohá kamarádka měla kde proběhnout. Tak začalo velké dobrodružství plné překvapení, kouzel a legrace