Sedmnáctka - Ludvíková, Jitka (Původní česká detektivka, 2019)
Martinu Vaňkovou všichni znají jako hodnou holku ze slušné rodiny, která by jen tak z domova neodešla. Proto je její zmizení pouhý týden po oslavě sedmnáctých narozenin pro všechny šokem. Začíná pátrání a jednou ze stop je sám vyšetřovatel Pavel Matouš z pražské kriminálky, který s Martinou strávil poslední večer. Co se však stalo, si nepamatuje. Až když je nalezeno mrtvé tělo její kamarádky, začíná se Matouš pomalu rozpomínat. Postupně se vynořují další důkazy a on si není jistý, zda tento případ nebude znamenat konec jeho kariéry