Hraničářův učeň : Souboj na Araluenu - Flanagan, John (Egmont, 2019)
Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen Král Duncan a princezna Kasandra jsou uvězněni v jižní věži hradu Araluenu a musejí se bránit neustálým útokům klanu Rudé lišky. Horác a hraničář Gilan jsou zatím obleženi ve staré pevnosti na severu země. Jediná, kdo je může všechny zachránit, je Willova hraničářská učeňka Maddie