Deník báječného kamaráda - Kinney, Jeff (Cooboo, 2019)
Gregova nejlepšího kamaráda Rowleyho už dobře znáte. Teď nadešel čas, abyste nahlédli do jeho osobního deníčku a přečetli si něco přímo od něj. V Deníku báječného kamaráda píše Rowley Jefferson o svých vlastních zkušenostech a souhlasil také s rolí Gregova životopisce. (Koneckonců Greg bude jednoho dne bohatý a slavný a všichni budou chtít znát jeho příběh). Rowleymu to zatím moc nejde, ale nabízí zhola nový pohled na svět malého poseroutky. Připravte se na úplně nový pohled na Deníky malého poseroutky od Jeffa Kinneyho!