Vánoční příběhy - Lindgren, Astrid (Albatros, 2005)
Knížka vhodná pro navození vánoční atmosféry v jakékoli roční době. Děti si v ní přečtou o tom, jak se slaví Vánoce v Bullerbynu, jak si užívá zimních radovánek Madynka a její sestřička nebo také o lotrovinách malé Lotty. Nově se pak seznámí se šikulkou Kajsou Nebojsou.Soubor deseti vánočních příběhů, z nichž některé mohou čtenáři znát ze samostatných autorčiných děl. Pro čtenáře od 6 let.