Kdo neharaší, není chlap - Mlynářová, Marcela (Lirego s. r. o., 2019)
Nová kniha oblíbené autorky opět s patřičnou nadsázkou popisuje zážitky z cestování nejen po koutech naší země. S energií sobě vlastní se vás autorka pokusí přesvědčit, že náplní vyššího věku nemusí být jen vnoučata, sypání zrní holubům a diskuse o chorobách. Občas si můžeme i zaharašit, zejména když k tomu přispěje potřebná náhoda a věty, které dají vše do pohybu "No to jsem rád, že jsem tě po dlouhým pátrání našel! Jsem v Praze jen na skok a rád bych Tě viděl. Výmluvy nepřijímám".