Nekonečná pláž - Colgan, Jenny (Argo, 2019)
Když se Flora z Londýna vracela na rodný skotský ostrůvek Mure, nikdy by nevěřila, že její milovaný šéf Joel přijede za ní. Nečekala by, že si najde cestu zpět ke své rodině, obnoví stará přátelství a že otevře útulnou a úspěšnou kavárnu. A co víc, že si začne milostný románek s mužem svých snů. Joel však musí odjet za prací do New Yorku a Flora představuje novou etapu svého života. Lásku, manželství? A na jakém záhadném projektu Joel vlastně pracuje? A opravdu pověra o velrybách u pobřeží věstí pomíjivost štěstí? Ve volném pokračování románu Kavárnička na pobřeží autorka opět s humorem a citem barvitě popisuje život na ostrůvku Mure, že by se tam člověk nejraději rozjel. A v závěru knihy opět potěší čtenářky několik receptů