V zajetí vlčích máků - Digtyar, Dominika (Grada Publishing, 2019)
Anežka Bayerová se připravuje na rozlučku se střední školou, když poznává nové sousedy. Jsou to synovec se strýcem a říkají si Falko a Riko. Nejen kvůli těmto jménům je brzy zřejmé, že se zabývají něčím záhadným, snad i nezákonným. Dívka má jiného nápadníka, ale nedokáže odolat sbližování s Falkem, jehož tvář zdobí výrazná jizva. Tím se však sama vrhá do víru nebezpečných krimi událostí, majících i jistý paranormální přesah.