Byla to tichá dívka - Campbell, Michele (Mystery Press, 2019)
Dvě sestry, Rose a Bel Enrightovy, se zapíší na prestižní internátní školu Odell v Nové Anglii, což by mohla být nejlepší událost jejich dosavadního života. Každá ze sester – ačkoli jsou dvojčata – je ale úplně jiná a škola mezi nimi vyvolá naprosto nečekanou rivalitu.Odell má totiž i své temné stránky: děti z bohatých rodin, které jsou ponechány bez kontroly a bez pravidel; tradice a rituály, jejichž následky jsou vážnější, než by se na první pohled mohlo zdát; touhy a utajená přání, která nemohou vést k ničemu jinému než k tragédii. Sarah Donovanová je manželkou ambiciózního učitele a také pro ni by se Odell mohl stát tím nejlepším, co její rodinu potkalo. Jak dobře ale zná svého manžela? Je to skutečně milující otec nebo jen mazaný lhář? A když jedné temné noci dojde k vraždě, kdo je vinen, kdo zná pravdu, a kdo v tom byl zapletený od samého začátku? Byla to jedna tichá dívka? Protože vrahem nemusí být vždycky ten, od koho byste to nejvíc čekali…