Zlámané kosti - Marsons, Angela (Euromedia Group, 2019)
Zavražděná prostitutka a opuštěné dítě dva nálezy během jedné zimní noci odstartují další zneklidňující vyšetřování detektiva inspektorky Kim Stoneové. Další, které jí donutí čelit tváří v tvář někomu z jejího hrůzného dětství. Když poté v rychlém sledu někdo v Black Country zabije další tři osoby živící se sexem, každou brutálněji než tu předešlou, je jasné, že první oběť patrně započala řadu „úlovků“ sériového vraha. Ve stejnou dobu se rozběhne pátrání po zoufalé ženě, která nechala své novorozené dítě na stanici. I tento zprvu jasný nešťastný případ odloženého dítěte se však dočká děsivého zvratu a neméně děsivého odhalení