Vražda na svatbě - Bým, Petr (Původní česká detektivka, 2019)
Násilná smrt jednoho z hostů na svatbě dcery vlivného podnikatele vyvolá mimořádný ohlas také proto, že na místě byl redaktor bulvárního deníku a přímými svědky vraždy byli i dva nejvyšší představitelé pražské kriminálky. Vyšetřování se logicky ujímá jeden z nich, kapitán Petr Brandl. Zpočátku se zdá, že půjde o triviální případ, jehož osou je klasický milostný trojúhelník