Hledám manžela...děti vítány - Jakoubková, Alena (MOBA, 2019)
Je vám čtyřicet, nemáte děti a váš manžel vám oznámí, že s mladou milenkou čeká dítě. A že chce rozvod. Tuhle situaci pláč nespraví. Sandra má naštěstí báječnou přítelkyni Pavlínu, která vymyslí plán. Začne Sandru seznamovat s muži, kteří se o své děti starají sami. Plán to není špatný, ženichové jsou sympatičtí, ale Sandře se líbí Libor, a tak jednou v noci se za ním vydá a prožije s ním nejkrásnější noc svého života. Libor jí však ráno dá jasně najevo, že mezi nimi se o žádnou lásku nejedná. Bylo to hezké, ale city do toho tahat nebudeme