Balíček : psychothriller - Fitzek, Sebastian, 1971- (Anag, 2018)
Emma se stala třetí obětí vraždícího psychopata, nazývaného Holič, protože svým obětem před smrtí vždy oholí vlasy, jako jediná vyvázla živá, ve svém domě se cítí bezpečně jen do té doby, než převezme balíček pro souseda..