Já a moji muži - Dolejšová, Eva, 1968- (Brána, 2019)
Příběh obyčejné ženy, v jejímž životě se objevují různé vztahy s různými muži, ať je to otec, bratr, milenec nebo kolega z práce. Možná jsou podobní těm, které jste potkaly i vy samy..