Vyvrhel - Macmillan, Gilly (Kalibr, 2019)
Nejlepší kamarádi Noah a Abdi se od sebe nehnou ani na krok. Jenže když je v bristolském Feeder Canalu nalezen Noah v bezvědomí, Abdi nechce - nebo nemůže - říct, co se stalo. Detektiv Jim Clemo si odbyl povinné volno, které mu šéfová naordinovala po posledním případu, a vrací se do práce. Má prošetřit tuhle nešťastnou nehodu. Jenomže nic není, jak se zdá, a to, co vypadalo jako klukovina, která se zvrhla, se mění ve veřejnou bitvu