Sestra ve stínu - Riley, Lucinda (Víkend, 2019)
Na luxusní sídlo Atlantida na soukromém poloostrově ženevského jezera se sjíždí z různých koutů světa šest mladých žen, které přivedla domů smutná událost: smrt jejich adoptivního otce. Každá ze sester dostává jako dědictví i dopis s údaji, podle nichž může najít svou biologickou rodinu. Také Star zanechal otec dopis se stopami vedoucími k její rodině. Mlčenlivá, hloubavá Star se po nich ale obává vydat. Nespokojenost s vlastním životem ji však nakonec přiměje k činu