Johana s hlavou v oblacích - Braunová, Petra (Albatros Media, 2018)
Co se to děje s Johankou? Nechce se jí vstávat, chodit do školy, kdeco poplete, s ničím není spokojená. Johanka má, jak se říká, hlavu v oblacích. Ale kdo za to může? Že by spolužák Pavel? Možná něco prozradí Johančin deník!