Neboj se, vždyť máš česnek : Emil a upíři - Brycz, Pavel (Euromedia Group, 2018)
Emil tráví prázdniny ve vesnici Hrob, jeho babička a děda žijí a pracují na hřbitově a pořád jedí česnek, protože jedna podezřelá rodinka jim pěkně pije krev