Hledání ztraceného tatínka - Goldflam, Arnošt (Nakladatelství Andrej Šťastný, 2018)
Oblíbený autor dětských knížek přichází po úspěšných titulech Tatínek není k zahození a Tatínek 002 s dalším příběhem o tatínkovi, tentokrát velmi dobrodružným. Drama se šťastným koncem zažívá hlavně rodina Sukových, holčička Štěpánka, její maminka a tatínek, o kterého se možná budeme i trošku bát. Doufáme, že ta dobrodružství budou s nimi a všemi ostatními postavami, policistou Staňkem, profesorem Měchurou a dalšími, prožívat i laskaví čtenáři-děti, jejich rodiče a prarodiče