Šedík a Bubi - Stará, Ester (Euromedia Group, 2018)
Šedík je nejmladší ze tří koťat, a všichni ho odstrkují. Když navíc máma Míla jednoho dne nečekaně odejde, musí si Šedík hledat vlastní pelíšek. Najde ho na půdě a spolu s ním i novou kamarádku - rok ztracenou čepici Bubi, kterou nikdo nehledá. Zažije s ní spoustu krásných dobrodružství. A nakonec se musí rozhodnout - seznámí Bubi s holčičkou, která potřebuje čepici, a vzdá se kamarádky, ale za cenu, že Bubi zase bude šťastná? Jak všechno s Šedíkem a Bubi dopadne? Samozřejmě, že dobře! Tato kniha je svým obsahem i zpracováním šitá na míru začínajícím čtenářům a díky speciálnímu typu písma usnadňuje čtení těm, kdo se potýkají s dyslexií