Největší tma - Kováčová, Kateřina (dybbuk, 2018)
Psychologický román zkušené autorky, v němž se prolínají příběhy lidí, kteří hledají své místo ve společnosti a ve světě a bojují se svým psychickým, existenciálním či existenčním handicapem. Lenka se potýká s těžkými depresemi, u Matěje se projeví schizofrenie, Mája, jeho matka hledá pomoc skrze modlitbu, Petr zkouší alternativní duchovní cesty, mladičká Irena, dívka s kotětem, která uteče od vlastního dítěte a pak se rozhodne mít další s Petrem, Milan, který se přátelí s Májou - to jsou hlavní protagonisté románu. Jsou to lidé, které může každý z nás potkávat. Autorka, která vedla v pražských Bohnicích Literární dílnu pro lidi se zkušeností s duševním onemocněním, nahlíží do jejich nitra a ukazuje, jak nelehké osudy mají a jak se snaží hledat smysl života, lásku a domov, každý jiným způsobem