Kde domov můj. Příběh hymny - Holasová, Aneta Františka (Albatros Media, 2018)
V unikátní autorské publikaci Anety Františky Holasové se setkáte s broučkem Týlkem, který se vydá na pouť po českých krajích, aby našel to vůbec nejkrásnější místo. Zastaví se u vody, co hučí po lučinách, zaujmou ho i bory šumící po skalinách... A všude ho přesvědčují, že právě našel, co hledá. Týlek si ale nedá říct a putuje až do hlavního města. Teprve uprostřed noci na Vyšehradě zjistí, které místo v Česku je jeho srdci nejbližší. Knížku doplňuje pracovní sešit s úkoly, jež s českou hymnou a jejím vznikem souvisíV unikátní autorské publikaci Anety Františky Holasové se setkáte s broučkem Týlkem, který se vydá na pouť po českých krajích, aby našel to vůbec nejkrásnější místo. Zastaví se u vody, co hučí po lučinách, zaujmou ho i bory šumící po skalinách... A všude ho přesvědčují, že právě našel, co hledá. Týlek si ale nedá říct a putuje až do hlavního města. Teprve uprostřed noci na Vyšehradě zjistí, které místo v Česku je jeho srdci nejbližší. Knížku doplňuje pracovní sešit s úkoly, jež s českou hymnou a jejím vznikem souvisí