Jedééém - Stará, Ester (Pop-Pap, 2018)
Interaktivní obrázková kniha s odklápěcími okénky představuje dvanáct dopravních prostředků. Malá moucha cestovatelka pro děti "vyfotila" zajímavé dopravní prostředky a sama se na každém obrázku někde skrývá. V příloze pak děti najdou obrázky k vystřižení a mapu, po které mohou podnikat své vlastní objevitelské cesty.