Skoro normální rodina - Edvardsson, Mattias (Kalibr, 2019)
Psychologický thriller líčí nejhorší noční můru každého rodiče. Je to thriller o tom, jak daleko jsme schopni zajít, abychom ochránili svou rodinu. A o křehké hranici mezi správným a špatným, pravdou a lží. Oblíbený farář Adam, ambiciózní právnička Ulrika a jejich devatenáctiletá dcera Stella žijí ve vilové čtvrti v Lundu na jihu Švédska a jejich život vypadá na první pohled dokonale. Ovšem všechno se zhroutí, když je Stella obviněná z vraždy podnikatele a ocitne se ve vazbě. Rodiče jsou zoufalí, ale také rozhodnutí udělat všechno pro to, aby Stelle pomohli. Otázkou však je, nakolik svou dceru vlastně znají. A nakolik znají jeden druhého