Autogram pro vraha - Černucká, Veronika (Původní česká detektivka, 2019)
Sofie Hradecká má přezdívku Královna romantických příběhů. Čtenářky ji zbožňují, její příbuzní a kolegové nenávidí. V den svých narozenin oznámí změnu závěti a následující den je nalezena mrtvá. Vražd je v tomto příběhu mnohem víc a soukromá vyšetřovatelka Tara má plné ruce práce. Podaří se jí rozmotat klubko intrik, lží a falešných stop?