Venkovské sídlo. Bouřlivé časy - Jacobs, Anne (Euromedia Group, 2019)
Staré venkovské sídlo, svatba a množství vzpomínek, v nichž ožívají minulé časy. Na sídle Dranitz zvoní svatební zvony. Franziska a Walter jsou po dlouhých letech konečně svoji. Všechno mohlo být krásné nebýt rodiny, která se odmítá usmířit. Vytoužená svatební cesta jim poskytne možnost znovu se sblížit a oživit staré vzpomínky. Zvláště pro Waltra je důležité vypovědět Franzisce, co se opravdu odehrálo v oněch hrůzných letech války, proč se navzdory tomu, že se tolik milovali, nemohli vzít