Jako o život - Jackson, Lisa (Domino, 2019)
Kate Summersová po tragickém úmrtí manžela a dcery dostane šanci mít další dítě. Krásného novorozeného chlapečka. Stačí, aby souhlasila se dvěma podmínkami: okamžitě se odstěhuje z Bostonu a o netradiční adopci nikdy nikomu neřekne jediné slovo. O patnáct let později zjišťuje, že je někdo sleduje a udělá všechno proto, aby jí syna vzal. I když se domnívala, že na svou minulost vyzrála, dávné lži se probouzejí, a kdosi je kvůli nim schopen i vraždit. Když se nemáš víc kam schovat, utíkej jako o život