Tři sestry - Keleová - Vasilková, Táňa (NOXI, s.r.o., 2019)
Tři sestry nespojují jen hřejivé vzpomínky, ale i láska a pocit sounáležitosti. Jen na to ve víru života jaksi pozapomněly. Věra žije ve šťastném manželství, čehož si cení stejně jako vztahu s dcerou, a své rodině věnuje téměř všechen volný čas. Lucie je pohlcená výchovou dvou malých synů, prací v kosmetickém salonu a vlastními problémy. Nejmladší z nich, Emu, nejvíc trápí skutečnost, že se se sestrami vzájemně odcizily, ale nedokáže to změnit. Naštěstí je tu ještě jejich máma a ta se pokusí vše napravit