Copak jsem Bůh? - Cílek, Roman (Původní česká detektivka, 2019)
Takhle, přesně takhle se vyjádřila hotelová manažerka Naděžda Jeremiášová, když se dozvěděla, jak nesnadný úkol jí její zemřelý otec, slovutný právník, svěřil ve své závěti. Ale tak jako tak věděla, že se k cíli musí prodrat. Táta, se kterým nikdy příliš nevycházela, si to přece přál, a bylo to poprvé, co od ní něco takhle naléhavě žádal. Již tento náznak děje svědčí o tom, že prostor pro šedivou nudu v této knize nebude