Smíchula čaruje - Rožnovská, Lenka (Grada, 2018)
Kouzelníků jsou plné knížky, ale žádný vám nevyčaruje tolik dobré nálady jako Smíchula! Smíchula je malý kouzelníček, ale jeho kouzla mají velkou moc. Kam tenhle střapatý smíšek přiletí, tam je veselo. Všichni ho mají rádi. A jak by taky ne, vždyť Smíchula umí svým čarováním vyřešit každý problém..